Dagens höjdpunkt och fortsatt sjukstuga

Igår kom så den underbara kräksjukan till vårt hem. Nu räcker det med sjukdomar här, tycker jag. Lilla W hade sett fram emot både simskolestart och kalas den här helgen, men det är karantän som gäller för hennes del.

image

Jag och lilla L åkte och handlade mat i förmiddags. Jag unnade mig fem minuter på Lindex, där jag köpte lite nödvändigheter. Strumpor behöver jag alltid. Trots att det inte var längesen jag köpte, har jag typ aldrig några att ta på mig. Nytt schampo blev det också. Mitt frisörschampo är nästan slut, men den här gången fick det bli en billigare variant. För lockigt hår ska det nya schampot vara. Det återstår att se om det fungerar på mina torra lockar. Ögonbrynen mina behövde också få lite piff, så nu syns de lite mer igen. Så osynlig jag känner mig när jag inte har färgat dem! Jag tycker inte alls att jag får det snyggt med bara ögonbrynspenna och ögonbrynsskugga.

Nu blir det filmkväll här. Bad Teacher – kändes inte intressant nog att lägga biopengar på, men som hyrfilm kanske den funkar?

Annonser

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pia
  Mar 17, 2012 @ 23:26:01

  Stackare!! Hoppas att ni andra slipper!!
  Tyvärr va bad teacher en riktig skitfilm, tyckte vi iallafall… Men du- söta strumpor!! Kramis

  Svara

 2. Viveca
  Mar 18, 2012 @ 07:55:07

  Man kan ju hoppas 🙂 Ja, fillmen var ju lika dålig, som jag trodde. Dock skrattade vi en hel del ändå… Så vi har nog dålig smak och är medvetna om det! 😉 Strumporna är riktiga godisbitar. Fanns fler att välja mellan till riktigt bra priser!!! Kram!

  Svara

 3. Johanna
  Mar 20, 2012 @ 10:35:17

  Uach, stackare. Har ni inte haft allt nu? Vi ska titta på hus idag! Men priset är för högt och skicket för dåligt. Man kan se är det är mycket fukt på vissa ställen i huset bara genom bilderna på Hemnet. Men det ligger inte långt ifrån där vi bor och nära till skog och hav. Titta kan man alltid. Man kan hoppas att ingen annan vill ha det (vilket jag har svårt att tänka mig eftersom läget är perfekt) och att man kan ge ett skambud. Ha ha. Krya på er! Hoppas ni mår bättre snart! KRAM

  Svara

 4. Viveca
  Mar 20, 2012 @ 20:28:52

  Håller tummarna för er, J! Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: