Min alla hjärtans dag–från proteinbomb till sockerbomb!

DSC02028En ledig tisdag igen och inte vilken tisdag som helst. Kommersiell, som bara den, men man kan ju fira den utan att det kostar. Jag började dagen med en ny sorts müsli. Min vanliga sort, som jag har hållit mig till i säkert 10 år, är den nyttigaste jag har hittat på marknaden. Den innehåller inte så mycket socker, vilket är svårt att hitta. Den här nya, till vänster verkar dock ännu bättre. Inte mycket socker, den heller, men ganska mycket protein. Min vanliga innehåller 10% och den här innehåller 20%. Smakar gott gör den, så jag kanske kommer att byta sort efter så många år. Nu när jag tränar en del, känner jag att jag inte får i mig så mycket protein som jag borde. Jag har svårt för bra mellanmål och äter inte så mycket kött till lunch eller middag.

Förmiddagen spenderades sedan hos min fina väninna och hennes barn. Vi fick lunch också, så det kändes som riktig vardagslyx! Nästa månad flyttar de härifrån och jag kommer att sakna dem mycket! Det är ju inte långt till deras nya bostad inne i stan, men det kommer så klart inte vara lika lätt att ses som nu.

DSC02029

När vi kom hem fick lilla L sova middag och jag passade på att göra något ♥-igt den dagen till ära. Jag och lilla W bakade småkakor – åt så klart en hel del deg – och blev så nöjda med resultatet!

407561_10150788954632925_797237924_12448413_1588453433_n

Vi hade allting hemma, så ingen tjänade på vårt firande idag! Ler Den färdiga kristyren och “silverkulorna” hade vi hemma sedan i julas. Vi skulle ha dekorerat våra stora pepparkakshjärtan, men jag glömde bort det mitt i allt julstök. De stora pepparkakorna har vi faktiskt kvar. Kanske dags att slänga dem nu? Efter all deg i magen och en liten kaka, kändes det skönt med ett tufft träningspass nu ikväll. Kommer säkert att ha träningsvärk imorgon, för det var en hel vecka sedan jag gick på Pump!

Hoppas ni har haft en toppendag!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Feb 15, 2012 @ 07:38:06

  Hej
  Vilken trevlig blogg du har, jag har precis hittat hit. Och vilka fina glasögon du har, får jag fråga vad det är för märke?
  Mvh Anna (en annan sjuksköterska)

  Svara

 2. Viveca
  Feb 15, 2012 @ 18:28:59

  Kul att du hittat hit, Anna! Mina glasögon är av märket Sand. Har haft dem i två år nu, så vet inte om de finns att köpa nu. Synsam hade mina i alla fall 🙂 Är dock sugen på nya nu. Man tröttnar ju snabbt, när man har på sig dem varje dag i två år!
  Mvh Viveca

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: