Sol i Helsingør

Igår gjorde vi en dagsutflykt till mysiga Helsingør. Vi hade fantastiskt väder och njöt av att ha semester! Jag gillar verkligen att vara där. Det finns njutbara grejer i alla former, från mat och dryck till bra shopping och mysig miljö…

DSC01064DSC01065DSC01063

Lilla W tyckte nog att det var ganska häftigt att åka stor båt. Det blåste lite mycket ute på däck, så vi gick in ganska snabbt igen! Väl framme i Danmark satte vi oss på torget och åt röd pølse och njöt av lite sånt som hör till!

IMG_3737

Wanda tyckte att det var härligt att plaska runt i fontänen, tills hon ramlade!

IMG_1033

bild (2)

Fika hann vi också med på eftermiddagen, när lilla L sussade sött i vagnen!

bild

Lilla W fick välja kaka själv, och gjorde ett smart val. Så klart vill man ha kaka med godis i och plockar bara ut godiset!

DSC01071(1)

När lilla W väl hade fått syn på brandbilen, blev det mycket tjat om att åka, så vi fick traska tillbaks för att göra henne lite nöjd med utflykten!

IMG_2991

Jag hade så klart tänkt att kika lite i affärerna, men det var inte det lättaste. Ingen av våra små tyckte att det var särskilt kul att bara sitta i vagnarna, så det blev mest shopping i form av “mutor” till lilla W! Hon lyckades ju också ramla i fontänen, så jag fick shoppa ny tröja till henne. Byxor hade vi med (hon är inte helt säker utan blöja än), men någon extratröja hade vi inte. Som tur var hade de superbra rea i de flesta butikerna, så det var inga problem att hitta billiga kläder. Den röda tröjan, som lilla W har på sig på några bilder köpte jag på 50% rea på NOA NOA. Ett par nya, jättefina leggings fick också följa lilla W hem. Vi hittade som tur var en ask med blåbär, som höll lilla W sällskap i vagnen. Strandtennisgrejer ( Hello Kitty, så klart) var också en av mutorna, som fick lilla W på bättre humör. Jag inser nu att man verkligen inte kan ta ALLA strider med en liten (snart) treåring och igår ville jag faktiskt knappt ta någon, när vi var iväg. Jag erkänner utan besvär, men nu kör vi utan “mutor” ett tag! Ler

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: