Nyklippt på bussen till stan

Äntligen är jag på väg för en träff på egen hand med en fin vän. Jag har längtat efter att få prata ostört med varandra och med lite vin till, kan det ju bara bli helt rätt!

Jag hann med ett frisörbesök innan hos by-frisören och blev nöjd även denna gång. Det är inte klokt hur mycket två månader kan göra med en kortare frisyr. Mycket åkte av idag för att få ordning på kalufsen!

I övrigt har vi bara tagit det lugnt hemma hittills den här veckan. Jag har äntligen fixat en plantering, som jag länge gått och dragit på. Jag behövde isolera med frigolit och visste inte var det skulle gå att få tag på. Så klart var det bara att åka till ByggMax, så var det fixat!

Jag och en vän var förresten i vår väldigt lokala Odd Molly-butik i eftermiddags och provade lite fint från vår och sommar. Hon fastnade för superfina Wunder underdress, som är så mycket finare i verkligheten än på bild. Jag provade en velour-plain-skönhet och kom fram till vilken storlek som passar. Provade även ett par underbara minishorts i frotte, som det var bra rea på, men det blev inget köp! De andra plaggen var det tyvärr inte rea på så vännen skulle kolla på nätet om hon hittar en 2:a i någon nätbutik. Wunderdressen ska vara med blåa detaljer och tips tas tacksamt emot! 🙂

Oj, vad den här bussresan går långsamt, men nu har jag inget mer att skriva om! Hoppas ni får en fin kväll! Här är det varmt!

image

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Linsan
    Jul 20, 2011 @ 19:45:33

    Vad fin du blev i håret!! Roligt att prova lite kläder även om det inte alltid blir köp 🙂 Kram Linsan

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: