Makens första tatuering

DSC00810

Lilla W hängde med far sin till affären idag och de kom hem med lite pyssel, i form av tatueringar. Jag vet inte vem av dem, som valde motiv, men motivet gillas ju av båda i alla fall. När maken sedan skulle iväg på ett ärende till var han på väg att dölja den fina tatueringen, men jag lyckades stoppa honom. Vem gillar inte djur, liksom?!

I övrigt har vi varit hemma idag. Huset har städats, men lite solande har vi hunnit med också. Tyvärr har lilla W fortfarande hög feber till och från, men hon har varit riktigt pigg emellanåt. Natten till idag var riktigt jobbig. När väl lilla W hade somnat om efter att ha vaknat ordentligt vid 22-tiden igår kväll, vaknade lilla L och somnade inte om ordentligt förrän efter 02. Då vaknade lilla W igen av att det var blött i sängen. Hon hade tagit av sig blöjan i sömnen! Vi kör på med febernedsättande vid behov, men imorgon blir det nog ett telefonsamtal för rådfrågning, eftersom det är lite märkligt med den här oklara febern!

Annonser

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Johanna
  Jun 05, 2011 @ 20:56:14

  Snygga tatueringar 🙂 Tur att Rebecka inte har tillgång till datorn och kan se bilderna. Hon hade krävt hela kroppen full 🙂
  Hoppas Lilla W kryar på sig, inte roligt att ha feber i denna värmen!!
  Kram Johanna

  Svara

 2. Viveca
  Jun 06, 2011 @ 07:15:01

  Ja, jag gissar att det inte hade funnits några förpackningar kvar i affären om R redan varit framme 🙂 Fanns en del annat kul i förpackningen också, tex märken som man kan stryka på kläder! Kram!

  Svara

 3. Vivvi
  Jun 06, 2011 @ 17:32:27

  Vilka söta tatueringar 🙂

  Hoppas lilla W kryar snart. Inte kul när de har hög feber, speciellt i den här värmen…Fick tipset sist sonen hade hög feber att blanda Ipren och Alvedon för effekten tillsammans gav bättre resultat än bara den ena eller den andra…

  Kram
  /Vivvi

  Svara

 4. Viveca
  Jun 06, 2011 @ 19:18:44

  Tack, Vivvi! Jo, vi ger både Ipren och Alvedon! Tycker också att det funkar bra! Hoppas att hon är bättre imorgon, annars får vi nog åka och kolla upp det hela… Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: