Äntligen kväll

Den här dagen har inte varit speciellt rolig. Det har varit en hel del gnäll från tvååringen här hemma. Hon har börjat sura och börja gnälla för till synes ingenting, många gånger om dagen. Det är inte kul! Riktigt tjurig har hon blivit. Ibland går hon bara in på sitt rum och stänger dörren och tjurar där inne. Vi har i alla fall varit ute en bra stund under förmiddagen och äntligen sopat bort alla julgransbarren från trappan. Nu kanske vi blir av med de där barren här inne med, för gott?!

DSC00231

Lilla W har inte testat sin cykel sedan i somras och då nådde hon inte ner till pedalerna riktigt. Nu är det inget problem, så nu vet jag vad som kommer att bli hennes favoritaktivitet ute! Hon har också en så kallad “springcykel”, som hon fick i julklapp, som kommer att bli kul för henne att testa i vår!

DSC00230

Isbiten ovan hittade vi när vi gick morgonpromenaden med Cajsa! Den ser lite kul ut, tycker jag! När vi kom in blev det storstädning, så nu har vi inte så mycket kvar att göra imorgon. Jag kommas att vi kan komma iväg på någon trevlig utflykt istället för att städa hela dagen imorgon.

Nu blir det Köttfärssoppa med kardemumma här och vin till det! Maken kom passande nog hem med tre flaskor vin, som han vunnit på vinlotteriet på jobbet. Han kom “bara” fyra. Förstapriset var 15 flaskor!!! Äntligen fredagskväll, så trevlig helg!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: